Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Marichuy azaz Maite Peroni

 Maite csak 11 hónapos volt, amikor családja Guadalajaraba költözött apja, Javier munkája miatt. A Perroni család 12 évig élt ott. Két fiatalabb testvére van: Adolfo, aki 3 évvel fiatalabb és Francisco, aki 9 évvel fiatalabb nála. Maite a színészetet a Televisa Művészeti Oktatási Központjában (Centro de Educación Artística de Televisa) tanulta. Elmondása szerint kiskorában nem akart színésznő lenni, de amint egyszer elkeveredett egy forgatásra, azonnal beleszeretett ebbe az életbe.

Maite Perroni 2004-ben kapta meg élete legelső telenovella-szerepét a Rebeldében, mint Guadalupe "Lupita" Fernández, aki egy tizenéves középiskolás, aki szerény családi körülmények között él, s ösztöndíjjal került be Mexikó legelegánsabb iskolájába. A Rebeldéből 2004 és 2006 között összesen 440 részt forgattak le. Itt alakult ki az RBD nevű együttes, amely 2004 és 2008 között folyamatosan aktív volt.

Azonban 2008-ban történt valami visszautasíthatatlan Maite életében: felajánlotta neki a Televisa az Árva angyal "Cuidado con el Ángel" főszerepét. Maite itt María de Jesús Velarde Santos de San Román, rövidebben Marichuy karakterét játszotta, a nehéz sorsú 23 éves életvidám lányt, akinek nagyon sok akadályt kell átvészelnie, hogy megtalálja a boldogságot. Igazi sikersorozat lett Mexikóban, mindenki oda volt érte és a főszereplőkért. A sorozat 195 részesre sikeredett.

2009-ben Maite ismét főszerepet kapott: a Mi Pecado c. telenovellában alakította Lucrecia Córdoba Pedraza karakterét. Ez még csak feljebb vitte a népszerűségét. 2010-ben Salvador Mejía producer ajánlott neki főszerepet készülő főműsoridős telenovellájában, ismét William Levy partnereként a Triunfo del Amorban, mint María Desamparada. A forgatások alatt újból felröppentek a hírek, miszerint Williammel több lenne köztük puszta munkakapcsolatnál, ám ezt mindketten cáfolták, ráadásul a forgatások megkezdése után nemsokkal Maite bejelentette, hogy egy párt alkot az énekes-színész Mane de la Parrával.

Maite énekesnőként is debütált már, az Árva angyal kedvéért 4 dalt felénekelt: Contigo, Esta Soledad, Ave María, Separada De Ti. Ő énekelte még a Mi Pecado és Triunfo del Amor c. sorozat főcímdalát is. Az RBD tagjaként is rengeteg számot énekelt fel.

 

 

Filmográfia 

 

 

 

 

 

 

images.jpg

Év Sorozat Szerep Megjegyzés
2004-06 Rebelde Guadalupe 'Lupita' Fernández TV sorozat
2008-09 Árva angyal
Cuidado con el ángel
María de Jesús "Marichuy" Velarde Santos de San Román/Liliom/Alejandra Robles TV sorozat
2009 Mi pecado Lucrecia Córdoba Pedraza TV sorozat
2010-11 A szerelem diadala
Triunfo del Amor

María Desamparada

 

 
 

 

Profilkép


LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 13178
Hónap: 266
Nap: 9